E rrallë, Shqiptarja lind trinjakë identikë! Kush uron iu gëzoftë zemra!

Alena Latifi, 29-vjeç dhe bashkëshorti i saj Arbeni 31 vjeç, ishin shumë të lumtur kur mësuan se do të bëheshin prindër. Çifti shkoi ne Australi, ishte shumë i entuziazmuar me lajmin, por ajo çfarë i habiti edhe më shumë ishte vizita e parë në spital, ku në ultrazërin e parë kishte 3 zemra që rrihnin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE.

Ata nuk kishin ndonjë histori në familjet e tyre me lindje të shumfishta dhe ishin shumë të habitur me lajmin se familja e tyre do të rritej me 3, vetëm nga shtatzënia e parë.Foshnjet lindën në Maj të vitit 2020 dhe ishin tre djem identikë. Urime dhe shendet per engjujt e vogel. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE.

Be the first to comment on "E rrallë, Shqiptarja lind trinjakë identikë! Kush uron iu gëzoftë zemra!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*