E tradhtoj burrin, nuk ka rëndësi për mua kush është. Vetëm një natë për të prekur yjet

Unë e tradhtova burrin tim me disa burra, isha aq i çmendur për një marrëdhënie intime sa nuk kishte rëndësi për mua kush ishte, vetëm se ai ishte imi. Pa marrë parasysh sa zgjati. Nuk doja të bëja asgjë me ta. Vetëm një natë për të prekur yjet. Burri im nuk më ka prekur prej vitesh, e lëre më të bëjë dashuri me mua, ne flemë në dhoma të ndara dhe kam dëshirë për atë punë si krejt tjerat edh une.Unë u përpoqa për një kohë të gjatë për ta bërë atë pra burrin tim që të kemi një marrëdhënje, por ai nuk donte dhe kështu që jam e etur, kuptohet se kështu nuk shtyhet. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Deri para një kohe e kisha një fqinjë që kujdesej për mua sa here që kisha nevojë dhe i falenderohem shumë, por ai tani ka ikur në një shtet në perendim për shkak se gjeti një punë të mirë atje dhe tani vetëm gjatë vikendeve ai kujdeset nga atje që ne shkruajm mes vete dhe bëjmë biseda me kamera dhe kështu po e hjeki atë të keqen që po më grryen dita-ditës. Prandaj kjo edhe është kërkesa e imja që ta kem një apo edhe më shumë se një person që ne të mund të kalojmë momente të lumtura dhe ta kalojmë sa më bukur që mundemi, mosha nuk ka rëndësi vetëm të jemi të knaqur dhe ta plotësojmë njëri-tjetrin sa më mirë që mundemi. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment on "E tradhtoj burrin, nuk ka rëndësi për mua kush është. Vetëm një natë për të prekur yjet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*