Edhe serbët e pranojnë se Anton Quni me shokë iu shkaktuan hu mbje të mëdha, ndërsa Thaçi e Beqa mohojn


Një dokumentar televiziv për Kosharen të realizuar nga serbët, tregon shumë për bet ejën e lavdishme të Koshares. Në atë dokumentar edhe vet serbët e pranojnë se ushtria e tyre pësoi hum bje të mëdha nga ushtria e Kosovës, të udhëhequr nga Agim Ramadani, Sali Çekaj, Anton Quni, Hisen Berisha e disa të tjerë.

Por, këtë nuk po e pranon edhe presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi së bashku me deputetin e PDK-së, Hajdar Beqa. Ky i fundit madje kërkoi që të dalin fakte që Anton Quni ka qenë në front në betejën e Koshares. Dje “Bota sot” publikoi video me fakte me aksione ushtarake nga fronti të Anton Quni përkrah Agim Ramadanit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Mirëpo, edhe televizioni serb në dokumentarin e tij për Kosharen, ka arritur të publikoj video ku shihen në front Anton Quni së bashku me Agim Ramadanin e të tjerët, e që thonë se kanë pësuar humbje të mëdha. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Edhe serbët e pranojnë se Anton Quni me shokë iu shkaktuan hu mbje të mëdha, ndërsa Thaçi e Beqa mohojn"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*