Edi Rama u dërgon ‘Selam’ Shteteve Europiane / “Turqia ishte ajo që na Ndihmoi, e jo Ju


Gjatë fjalës së tij kryeministri Rama ditën e sotme, në konferencën për shtyp me Presidentin e Turqisë Erdogan, ka “g0ditur” disa shtete, duke lënë të kuptojë se ak.uzat janë për vendet e Bashkimit Europian. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Rama është shprehur se Turqia e ka ndihmuar Shqipërinë edhe në kohë të vështira siç është pand.emia, jo si disa shtete të tjera të cilat siç mb.yllën njerëzit, mb.yllën edhe vendin. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke 5h typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Edi Rama u dërgon ‘Selam’ Shteteve Europiane / “Turqia ishte ajo që na Ndihmoi, e jo Ju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*