EKSKLUZIVE: Arrihet koalicioni Albin Kurti – Vjosa Osmani, ne zgjedhjet e radhës bëhën bashkë, ja çka behet Vjosa nëse fitojnë


Koalicioni i shumë pritur është afër te ndodh, kjo për shkak se Albin Kurti dhe Vjosa Osmani janë duke menduar qe te garojnë ne te njëjtin subjekt ne zgjedhe te radhës kurdo qoftë te mbaheshin ato. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Kujtojmë se Vjosa Osmani dhe Albin Kurti, janë dy figurat te cilat po pelqehen me te madhe nga Kosovare dhe kur këta dy janë bashkë ne një listë atëherë pak kush mund ti ndal.Albin Kurti do te jete i nominuari për kryeministër, ndërsa Vjosa pritet te emërohet ne cilën do pozite qe ajo pëlqen.Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "EKSKLUZIVE: Arrihet koalicioni Albin Kurti – Vjosa Osmani, ne zgjedhjet e radhës bëhën bashkë, ja çka behet Vjosa nëse fitojnë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*