EKSKLUZIVE: Jeton me qira, s’ka shërbëtorë, bën vetë pazarin – Kjo është ANGELA MERKEL


Jeton me qira, s’ka shërbëtorë, bën vetë pazarin – Kjo është Angela Merkel 👏👇 Angela Merkel, gruaja më e fuqishme në botë e vendit që eksporton 1500 miliardë euro çdo vit, nuk jeton në ndonjë pallat, rrethuar me shërbëtorë. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive


Ka një apartament me qira në Berlin, ku jeton me të shoqin. Paguan çdo muaj faturat e dritave, ujit, telefonit, internetit, tv dhe abonimet e gazetave. Bën pazar në markatë dhe supermarket. Nuk ka një makinë luksi dhe as veshje të shtrenjta. Angela Merkel – shkencëtare që flet disa gjuhë dhe që drejton qeverinë e ekonomisë së tretë të botës, ka mbetur e thjeshtë, me këmbë në tokë dhe bën jetë fare modeste.

Një fotoreporter që e takoi së fundmi, i tha: “Më kujtohet që ju kam bërë foto me të njëjtat veshje edhe ca vite përpara”. Ajo iu përgjigj: “Puna ime është t’i shërbej popullit, unë s’jam modele!” Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "EKSKLUZIVE: Jeton me qira, s’ka shërbëtorë, bën vetë pazarin – Kjo është ANGELA MERKEL"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*