Eksperti Amerikan me deklaratë ndaj Serbisë!: Shqipërinë e Madhe pranojeni në Kushte Paqësore! Kjo është një realitet!


Perëndimi duhet të heqë dorë nga fantazia se paqja afatgjate në Ballkan mund të arrihet me izolimin e Serbisë, por edhe Beogradi duhet të bëjë kompromis e ta njohë Kosovën shtet,

ka vlerësuar në The Observer eksperti amerikan për siguri dhe ish-analisti i Agjencisë Kombëtare për Siguri (NSA) John Schindler, transmeton Koha.net.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Sipas Schindlerit, “Shqipëria e madhe gjithsesi po vjen dhe është më mirë që ajo të vijë në kushte paqësore”.Hvp hvpsiren me pvshte per pvmjet esklvive

Be the first to comment on "Eksperti Amerikan me deklaratë ndaj Serbisë!: Shqipërinë e Madhe pranojeni në Kushte Paqësore! Kjo është një realitet!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*