Erdogan ‘Dridhë’ Botën: “Turqia Globalisht Po Bëhet Edhe Më E Fortë”


“Ndërsa fuqia rajonale dhe globale e Turqisë rritet, edhe suImet ndaj vendit tonë rriten,” tha të hënën Presidenti turk Tajip Erdogan, duke iu referuar situatës në Mesdheun Lindor.

Duke folur përmes telekonferencës për organizatat lokale të partisë në pushtet, Erdogan tha: “Për çështje thelbësore, nga Mesdheu Lindor te çështja e Karabakut, duke treguar vullnetin tonë të fortë, ne i kemi treguar botës vendosmërinë tonë për këto çështje”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Erdogan ‘Dridhë’ Botën: “Turqia Globalisht Po Bëhet Edhe Më E Fortë”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*