Erdogan mesazh të fortë Greqisë: Ne jemi pritës në mesdhe, jo mysafirë!


Erdogan ka folur në Simpoziumin e Mesdheut Lindor në Stamboll, ku tha se politika globale është formuar nga zhvillimet në lidhje me Mesdheun, në muajt e fundit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Turqia është një vend mesdhetar. Ne jemi pritës këtu siç kemi qenë gjatë gjithë historisë, jo mysafirë. Çdo lëvizje e bërë dhe çdo hap i ndërmarrë në Mesdhe ndikon drejtpërdrejt në sigurinë, të drejtat dhe interesat e vendit tonë,”- tha ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Erdogan mesazh të fortë Greqisë: Ne jemi pritës në mesdhe, jo mysafirë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*