Erdogan paraIajmëron shtetet evropiane: “Nëse vazhdoni kundër mysIimanëve, ju po përgatitni fundin e juaj”


Keto ishin fjalet e Erdoğan gjatë një fjalimi në Kongresin e 7-të të zakonshëm të Partisë AK në qytetin Kayseri: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Evropa me frontin që ka hapur kundër muslimanëve po përgatit fundin e saj. Nëse vendet evropiane duan t’i ruajnë pozicionet e tyre në sistemin global të ristrukturuar politikisht dhe ekonomikisht, ata duhet të shpëtojnë sa më parë nga kjo sëmundje e islamofobisë brenda trupave të tyre. Në të kundërtën kjo sëmundje do të shaktërrojë nga brenda të gjithë Evropën, përfshirë nga Franca e deri tek Gjermania”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Erdogan paraIajmëron shtetet evropiane: “Nëse vazhdoni kundër mysIimanëve, ju po përgatitni fundin e juaj”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*