Erdogan sjell anijet në Vlorë për të na mbrojtur nga Greqia, Reagon Ngjela: Kush e qeveris Shqipërinë?!


Avokati i njohur Spartak Ngjela ka reaguar ne lidhje me deklaratat e presidentit turk Erdogan lidhur me konfliktin me Greqine. Referuar faktit se ushtria turke mund te vije ne Vlore per te ndaluar zgjerimin e kufirit detar me Shqiperine, Ngjela pyet: Kush e qeveris Shqiperine?! Presidenti i Turqisë, Erdogan deklaroi dje se:

luftanijet Turke do shkojnë në Vlorë dhe në Sarandë të mbrojnë detin e Shqipërisë që kërkon të pushtohet nga Greqia. Kurse, kryeministri i Shqipërisë iu thotë shqiptarëve se Greqia ka të drejtë të marrë 12 km det.

E kuptoni se kush po e drejton Shqipërinë? Po, pas kësaj; akoma do të rrijë kryeministër i Shqipërisë ky bakall i pacipë?

Be the first to comment on "Erdogan sjell anijet në Vlorë për të na mbrojtur nga Greqia, Reagon Ngjela: Kush e qeveris Shqipërinë?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*