“Është dashur të kalojnë 200 vjet për të lindur Albin Kurti”


“Vuçiqi do ta humb luftën nga intelegjenca politike e Albin Kurtit. Vetëm në këtë mënyrë mbrohet dinjiteti i mëvetësisë së Republikës së Kosovës dhe i shqiptarëve në përgjithësi, me kriminelët serb kështu duhet vepruar, borxhet serbe ndaj shqiptarëve janë të mëdha që nga 1878 e deri më sot, aq sa duhet paguar shtrenjtë. Nëse Vuçiqi me të gjitha vrasjet e dëbimet ndaj shqiptarëve krekoset e do një pjesë të Kosovës, pse kryeministri i Kosovës Albin Kurti mos t’ia kujtojë Vuçiqit të bërat serbe ndaj Kosovës e shqiptarëve që nga Molla e Kuqe e Nishit. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Është dashur të kalojnë 200 vjet për të lindur Albin Kurti e në Bruksel t’ia plas në fytyrë Vuçiqit krimet serbe ndaj nesh. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, do mbetet shembull i mbrojtjes së shqiptarëve nga hienat serbe. Albin Kurti para se të dialogojë akuzon Serbinë për të politizuar dialogun para BE-së në favor të Kosovës. Pa kthyerjen e borxheve s’ka dialog me Serbinë. Millosheviqi humbi luftën nga trimat e NATO-s dhe UÇK-së, Vuçiqi do ta humb luftën nga intelegjenca politike e Albin Kurtit”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "“Është dashur të kalojnë 200 vjet për të lindur Albin Kurti”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*