Fjalimi HISTORIK i BIL CLINTON mikut të shqiptarve para 22 viteve. Asnjë shqiptar nuk do ta harrojë kurrë


DITË HISTORIKE / Më 24 mars 1999, presidenti President Bill Clinton iu drejtua popullit amerikan lidhur me ndërhyrjen në Kosovë.Faleminderit Amerikë, faleminderit NATO.

Mos e harroni këtë ditë të historisë sonë. Bill Clinton ish presidenti Amerikan dhe miku me i mire dhe me i dashur i shqiptareve po me kete date para 22 viteve ju drejtua popullit Amerikan per nderhyrjen e NATO-s. Ne ju ftojme ta ndiqni videon ne vazhdim. VIDEO historike qe te gjithe shqiptareve na rrenqeth trupin: JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Fjalimi HISTORIK i BIL CLINTON mikut të shqiptarve para 22 viteve. Asnjë shqiptar nuk do ta harrojë kurrë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*