Forcohet Ushtria e Kosovës, së shpejti ndërtohen dy objekte të reja ushtarake


Ministria e Mbrojtjes ditë më parë ka njoftuar për tenderin e radhës.Këtë herë dikasteri që udhëhiqet nga Armend Mehaj përmes prokurimit kërkon një operator ekonomik, për ndërtimin e objekteve ushtarake në dy lokacione.Për tenderin në fjalë fillimisht janë ndarë 550 mijë euro. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ndërtimi i objekteve ushtarake e ndarë në dy pjese Pjesa 1 Ndërtimi i objektit për Bat.II. Kompania B dhe C, në kazermën e FSK-së në Istog – Faza Dytë Pjesa 2 Ndërtimi i rrjetit të ujsjellësit dhe kanlizimit në Kazermen e FSK-së në Prishtinë”, tuhet në titullin e kontratës, i dhënë nga autoriteti kontraktues. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tutje bëhet me dije se afati për dorëzimin e tenderëve është deri më 18 maj.
Ndryshe, ky nuk është tenderi i parë që ministri Muja kërkon të finalizohet.
Ditë më parë ai ka kërkuar që FSK të furnizohet me kamionë të ndryshëm ushtarakë.

Be the first to comment on "Forcohet Ushtria e Kosovës, së shpejti ndërtohen dy objekte të reja ushtarake"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*