Gërvalla nuk ia aprovon kërkesën Ministres së Serbisë për të hyrë në Kosovë


Ministres së Punës së Serbisë, Darija Kisiq-Tepavçeviq nuk i është lejuar hyrja në territorin e Republikës së Kosovës. Këtë e konfirmuan për Telegrafin nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës së Republikës së Kosovës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës nuk i ka aprovuar kërkesën për hyrje në Kosovës znj. Darija Kisić Tepavčević”. Ndryshe, ministrja e Punës në Serbi, Darija Kisiq-Tepavçeviq, mbrëmë nuk është lejuar të hyjë në Kosovë. Siç është raportuar Tepavçeviq kishte planifikuar të mbante një provim me studentët e vitit të tretë në Departamentin e Epidemiologjisë në Fakultetin e Mitrovicës së Veriut. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Gërvalla nuk ia aprovon kërkesën Ministres së Serbisë për të hyrë në Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*