Gjenerali Amerikan: Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës, është shtëpia ime e dytë


Timothy Orr, ai kishte qënë me 8 maj të vitit 2018 në Kosovë, se bashku me një delegacion prej 50 anëtarësh. Në kohën sa kishte qëndruar në Kosovë, ai kishte thënë se në partneritetin me Forcën e Sigurisë së Kosovës (FSK) kishte ecur shumë përpara. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Orr partneritetin më Kosovën e konsideronte si më të mirin nga 77 partneritetet e Iowas në të gjithë botën, trasnemton FishMedia.info. Ai doli me një deklaratë shumë dashamirëse për vendin tonë ku tha se zemra tij do t’i takonte çdo herë Kosovës dhe së ajo ishte shtëpia tij e dytë.

‘Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës. Kjo është shtëpia ime e dytë’, ishte shprehur Orr. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Gjenerali Amerikan: Zemra ime do t’i takojë çdo herë Kosovës, është shtëpia ime e dytë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*