Gjenerali Serb: “Do Të Blejmë Ràketà Që Arrijnë Çdo Pjesë Të Kosovës”


Serbia po planifikon të blejë sistem arketor i cili zhvillon lutfë në largësi më të mëdha se 400 kilometra. Kështu ka deklaruar shefi i Shtabit të ushtrisë serbe, gjenerali Lubisha Dikoviq. Sipas tij, situata aktuale dhe marrëdhëniet ndërkombëtare ndikojnë në planet e zhvillimit dhe aftësisë së Ushtrisë së Serbisë. Ai nuk ka përfunduar se çka ka ndikuar që të mendohet për këtë sistem raket0r i cili arrin gati çdo cak në territorin e Kosovës. Të kujtojmë se largësia rrugore ndërmjet Prishtinës dhe Beogradit është pak më shumë se 400 kilometra, por në vijë ajrore kjo largësi shkurtohet edhe më shumë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Gjenerali Serb: “Do Të Blejmë Ràketà Që Arrijnë Çdo Pjesë Të Kosovës”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*