Gjenerali Shqiptar ia dërgon ‘Selamin’ Vuçiçit: “Kur të duash Bujrum në Trojet Tona!”


Ish-ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Dritan Demiraj, ka reaguar pas fotos së publikuar nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq, e cili hartën e Kosovës e mbuloi me flamurin e Serbisë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Gjenerali shqiptar i ka thënë Vuçiqit se kur të dojë mund të vijë në trojet shqiptare, duke e porositur me një shprehje të moçme shqiptare, përcjell Bota sot. Ndërsa, kryeministrin shqiptar Edi Rama, Demiraj e ka quajtur “shok t radhtar” të Vuçiqit, duke thënë se ky i fundit ka guximin të bëjë lajm me hartën e Kosovës, pikërisht faIë tij.

Ai ka kërkuar nga SHBA-ja dhe BE-ja të dën0jnë pr0v0kimin e Vuçiqit, pasi sipas tij, interesi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është i ntegrimi në BE e jo lutfënx itja. “Kur të duash “bujrum” në trojet tona! JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Çfarë mendon zotrote, kujton se të gjithë shqiptarët janë si shoku juaj t radhtar…. Duke mos dashur të merrem me ty se nuk ja vIen, po e mbyll me një shprehje të moçme të popullit tim. “#Mos e kruaj me gjethe fiku”!

Rama: Në atë hartë që zotrote i referohesh si “hartë leshi”, është d erdhur g jaku i mijëra vëllezërve, motrave, fëmijëve dhe të moshuarve që ai “shoku jot” i ka pasur në majën e baj0netës dhe g rykën e p ushkës në vitet 1998-1999. Sigurisht që ti nuk i mban mend këto se ke qenë rrugëve të Francës në atë kohë. Falë teje, ai shoku jot ka dhe guximin të bëjë lajm me hartën e trojeve shqiptare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Por, mos u bëj merak se pas 25 prillit mund t’i bashkohesh shokut tënd të ngushtë… SHBA-të dhe BE duhet me një zë të dën0jnë ketë pr0v0kim të ulët të serb0madhit Vuçiq për shqiptarët dhe karshillëk ndaj çdo përpjekjeje të SHBA-ve dhe BE-së për stabilitet në rajon.

Sot në vitin 2021, interesi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është integrimi në BE dhe jo n xitja për lutfë, konfIikt dhe urrejtje. D.D. Tiranë”, ka shkruar ai. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Gjenerali Shqiptar ia dërgon ‘Selamin’ Vuçiçit: “Kur të duash Bujrum në Trojet Tona!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*