Gjenerali Shqiptar Jep AIarmin: “Pse Asnjë Zyrtar Shqiptar Nuk Reagon Për Zgjerimin E Greqisë Në Det?!


Gjenerali Piro Ahmetaj ka reaguar pas miratimit të marrëveshjes për zgjerimin e Territorit me 12 milje, ku thekson se një zgjerim i tillë cën0n rëndë interesat detare të Shqipërisë. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ahmetaj thekson se kishte vendosur që të mos përfshihej më në këtë diskutim, por duhet se vendimi i fundit i qeverisë greke ka bërë që ai sërish të reagojë duke e cilësuar histori votimin e parlamentit grek dhe të sëmurë për pushtet qëndrimin e autoriteteve tona. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndër të tjera në shkrimin e tij ai thekson se është e pat0lerueshme sesi asnjë zyrtar shqiptar nuk reagon, heshtin dhe nuk kanë transparencë me atë që ndodhi me zgjerimin territorial të vendit fqinj.

Be the first to comment on "Gjenerali Shqiptar Jep AIarmin: “Pse Asnjë Zyrtar Shqiptar Nuk Reagon Për Zgjerimin E Greqisë Në Det?!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*