Gjurmë Shqiptare – Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve


Zbulohet tempulli i lashtë në majën e një mali në Shqipëri. Çfarë ka ai të veçantë dhe a mund të ndryshojë këtë pjesë të historisë së shqiptarëve? Lidhja me kultin e Zeusit dhe përse arkeologët nuk kishin shkuar më parë? Mos humbisni videon e plotë të dokumentarit të gazetarit Marin Mema. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Gjurmë Shqiptare – Zbulimi që ndryshon historinë e shqiptarëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*