Gruaja Që Bën Këtë Gjë Për Burrin E Saj Kur Bëjnë Dashuri, Nuk Ka Shoqe, Shpesh Është Detaji Që Na Çon Në Qiell


Për ta bërë një mashkull të lumtur në shtrat, ne duhet të ndjekim disa truke shumë të thjeshta që gratë më të tu.rpshme dhe të introvertuara mund të bëjnë për të marrë rezultate të shkëlqyera nën çarçafë. Mund të jetë një puthje, një përkëdhelje, një vështrim apo një fjalë se.nsuale, e cila mund ta bëjë partnerin të shkrihet nga kënaqësia. Kushtojini vëmendje këtyre trukeve që çdo grua duhet ta dijë.

Puth qafën e tij/ Qafa është një zonë shumë e ndjeshme ndaj stresit, është delikate. Përdor buzët dhe gjuhën, në mënyrë që të shkaktosh tek ai kënaqësi. Prekni thithkat e tij/ Thi thkat e gjok sit kanë shumë mbaresa nervore që, në qoftë se i përkëdhelni ose puthni, i shkakton partnerit kënaqesi. Provojini, rezultatet janë pothuajse të menjëhershme!Puth gishtat e tij/ Ka meshkuj që duan të stimulohen në gishta. Atyre u ndizet dëshira dhe fantazia kur përdorni gjuhën në gishtat e tij.

Kafshoji lehtë veshin me buzët e tua/ Filloni të puthni veshët, sidomos lobet, ku edhe ju mund t’i jepni disa kafshime me buzë. Luaj me pjesët e tij private/ Kjo varet nga sa doni të ndizni nga pasioni një mashkull, pasi ju mund t’i përdorni duart ose gojën në mënyrë krijuese. Ata e duan këtë. Ju gjithashtu mund të përdorni pak vaj masazhi për të prodhuar tinguj s.e.ksi.Pëshpërisni diçka në veshin e tij/ Mos u afro shumë me veshët e tij, por aq sa të pëshpëritësh diçka që me siguri do ta nxisë atë.

Me vetëm tre fjalë të mirë-menduara dhe një ton të duhur zëri, mashkulli juaj do të ndiejë një përrua emocionesh dhe energjie që kalon përmes trupit të tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Gruaja Që Bën Këtë Gjë Për Burrin E Saj Kur Bëjnë Dashuri, Nuk Ka Shoqe, Shpesh Është Detaji Që Na Çon Në Qiell"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*