Gruaja Shqiptare o ma do shpirti: Unë dua ta dini mar redhenle të e ger, por burri thotë është t urp, ne duhet të

Gruaja Shqiptare o ma do shpirti: Unë dua ta dini mar redhenle të e ger, por burri thotë është t urp, ne duhet tëGruaja shqiptare e thot di rekt pa ju dridhur qerpiku… o ma do shpyrty met vertet unë dua ta dini mir se te un mundet vetem marredhenie të egër, por burri thotë është turp, ne kemi ra ne hall njani me tjetrin sdim qka me bo e ka me ja majt.. Ne të dy nuk jemi shqiptar sepse burri esht gjerman por traditat e tona i respektojmë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Kjo nuk do të thotë që ne duhet ta privojmë veten nga kënaqësitë e dhomës së gjumit.Kemi 10 vite bashkë edhe po të njëjtën rutinë bëjmë çdo nate.Kam studiuar psikologji dhe e kuptoj që ska rëndësi si të kënaqesh në shtrat por un qka te bej e dua eger ket pun tma ben. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Gruaja Shqiptare o ma do shpirti: Unë dua ta dini mar redhenle të e ger, por burri thotë është t urp, ne duhet të"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*