Gruaja shqiptare sa është e re ka fr ike nga babai, kur martohet nga burri dhe kur plaket ka fr ike nga djaIi


Petro Marko, njëri nga shkrimtarët që pati ndikim të madh në letërsinë shqipe, ishte publicist, arsimtar e gazetar, shkruan KultPlus. Ai ka lindur në Dhërmi më 25 nëntor 1913. Me të kryer filloren në fshatin e lindjes më 1924, shkoi nxënës në Shkollën Tregtare në Vlorë të cilën e mbaroi më 1932. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Sonte, KultPlus ju sjell një nga thëniet e njohura të këtij autori që la gjurmë të pashlyeshme në letërsinë shqipe. “Gruaja shqiptare sa eshte e re ka frikë nga babai; kur martohet ka frikë nga burri; e kur plaket ka frikë nga djali” JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Gruaja shqiptare sa është e re ka fr ike nga babai, kur martohet nga burri dhe kur plaket ka fr ike nga djaIi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*