Halil Kastrati ne gjendje te rende Mos kalo pa thene AMIN


Hoxha dhe humanisti shqiptar z.Halil Kastrati sot i nënshtrohet një ndërhyrjeje. Stafi i shoqatës që drejton Halil Kastrati na kanë informuar se operimi nuk është shumë i rënde, ai ka nevojë për lutjet tuaja, ne stafi i Ligjeruesit dhe te gjithe ndjekesit i urojme shërim të shpejtë dhe te plotë, të presim sa më shpejtë Hoxhë i dashur ashtu siç jemi mësuar, duke hyrë në çdo derë të nevojtarit. Allahu e shëroftë dhe çoftë pastrim për të! LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK IAMEN ME POSHTE

Be the first to comment on "Halil Kastrati ne gjendje te rende Mos kalo pa thene AMIN"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*