Historiani Serb: “Ushtria Serbe për dy ditë do t’i shkelte shqiptarët e Kosovës”


Jovan Deretiq, i cili në mediumin e Beogradit “srbija danas” përshkruhet si “historian kotravers”, në një bisedë për këtë gazete, ka thënë shumë fjalë kundër shqiptarëve dhe ka shtrembëruar faktet historike për origjinën dhe atdheun e tyre.

Sipas tij, “sikur të mos fasifikohej historia, Serbia do të ishte tri herë më e madhe. Minimumi. Dhe shqiptarët nuk do të kishin ç’të kërkonin në Kosovë. Ata në Kosovë mund të kenë vetëm atë që ne ua japim, sepse ata në Kosovë absolutisht nuk kanë asgjë të veten”. “Ushtria e Serbisë për dy ditë do t’i shkelte shqiptarët e Kosovës”, ka thënë ai. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Historiani Serb: “Ushtria Serbe për dy ditë do t’i shkelte shqiptarët e Kosovës”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*