Historike, Kodra Që E Ka Mitrovicën Në Pëllëmbë Të Dorës I Jepet Ushtrisë Së Kosovës Për Baz Ushtarake


FSK-ja tani do ta ketë në dorë një prej kodrave më të larta në Rajonin e Veriut, ‘Kodrën e Cërrnushës’ që ka pamje mbi 4 komuna dhe dhjetëra fshatra. Me vendimin e Kuvendit Komunal të Mitrovicës, kjo kodër do t’i jepet FSK-së. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Siç është mësuar, aty do të ndërtohet një kamp i madh ushtarak, ku pritet të vendosen edhe njësite të ushtrive amerikane dhe të shteteve të tjera që janë pjesë e NATO-s, shkruan reporteri.Dhënien e kësaj toke e ka konfirmuar kryetari Agim Bahtiri, i cili proceduar këtë çështje në Kuvendin Komunal me arsyetimin se kjo çështje është në strategjinë e mbrojtjes së Kosovës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Historike, Kodra Që E Ka Mitrovicën Në Pëllëmbë Të Dorës I Jepet Ushtrisë Së Kosovës Për Baz Ushtarake"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*