Hoti njofton se do të rriten pensionet mbi 100 euro, do të vazhdohet


Avdullah Hoti, ka shpalosur Programin për rimëkëmbje ekonomike për vitin 2021. Ndër të tjera, kryeministri në detyrë ka paralajmëruar rritjen e pensioneve nën 100 euro. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Do të rrisim të gjitha pensionet që janë nën 100 euro në një shumë totale prej 13. 5 milionë euro”, ka thënë Hoti. Kryeministri në detyrë ka njoftuar se do të vazhdohet edhe dyfishimi i skenave sociale. Hoti ka njoftuar edhe ndarjen e miliona eurove për shëndetësi, arsim, kulturë në komunat e Kosovës.

Be the first to comment on "Hoti njofton se do të rriten pensionet mbi 100 euro, do të vazhdohet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*