Hoxhë Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja


Hoxha dhe humanisti shqiptar z. Halil Kastrati sot i nënshtrohet një ndërhyrjeje. Allahu e shëroftë dhe çoftë pastrim për të!Kete e ben te ditur stafi i webfaqes LIGJERUSI. Ata bejn me dije se operimi eshte i lehte jo shume i veshtir.

Halil Kastrati është lindur më 17 prill 1975. Jeton në Prizren, është i martuar dhe ka tre fëmijë.Ka mbaruar Fakultetin Teologjik, ndërsa aktualisht studion në Degën e Psikologjisë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Vie nga një familje tradicionale shqiptare. Vëlla i dëshmorit Besnik Kastrati, i vrarë në betejën e Vrrinit, në fshatin Jeshkovë.
Me zell dhe energji të pashterrshme i është përkushtuar aktivitetit humanitar për rreth dy dekada, ku kryesisht është fokusuar në përkujdesjen e jetimëve dhe familjeve me gjendje të vështirë sociale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Be the first to comment on "Hoxhë Halil Kastrati i nënshtrohet një operacioni, ka nevojë për lutjet tuaja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*