Hoxhë Shefqet Krasniqi: Pse e festuat Vitin e Ri është haram, Islami ka vetëm dy festa


Hoxhë Shefqet Krasniqi në një intervistë për IndeksOnline ka folur rreth festës së Vitit të Ri. Krasniqi thotë se në Islam janë vetëm dy festa, Bajrami i madh dhe i vogël.Sipas tij, festimi i Vitit të Ri është haram andaj nuk duhet festuar.

“Ne nuk mund ta shtojmë fenë tonë, është e plotë. Nuk mund t’i bëjmë tre festa në islam, janë vetëm dy. Andaj, cdo festë e cdo kujtt tjetër për muslianin është e ndaluar, haram, që konsiderohet mëkat i madh, ndër to edhe e ashtuquajtuara festa e Vitit të Ri”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Hoxhë Shefqet Krasniqi: Pse e festuat Vitin e Ri është haram, Islami ka vetëm dy festa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*