Hyn dhe jep voten tende a duhet Albin Kurti të kthehet si Kryeministër?


Analisti politik, Krenar Shala, me anë të një postimi n% Facebook ka Shkruar se shteti ka qene me i organizuar nen udheheqejen e ish kryeminstrit Kurti. “Kosova, nën udhëheqejen e ish kryerministrit Kurti u kanë shteti ma i organizum edhe ma efektiv m’botë në përballje me pa ndeminë”. Ai ka thënë se shteti ka është marrë shembull gjatë diskutimeve në parlamentin e Australisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU DHE VO TO

Be the first to comment on "Hyn dhe jep voten tende a duhet Albin Kurti të kthehet si Kryeministër?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*