I njohur si “baba i tenderëve”, a është ky i dashuri i Leonora Jakupit


Leonora Jakupi ka folur për herë të parë për partnerin e saj duke thënë se iniciali i emrit të tij është N. Mirëpo burime të Gazetës kanë treguar se i dashuri i Leonorës është Nexhat Krasniqi, i cili jeton në Prishtinë. Shtyp hapsiren e me poshtme per te pare profilin e biznesmenit

Të njëjat burime kanë treguar se Krasniqi ka qenë zyrtar i Prokurimit në Ministrinë e Infrastrukturës për një kohë të gjatë. Ai madje ka qenë i martuar dhe ka dy vajza. Leonora e ndjek Nexhat Krasniqin edhe në rrjetin social Instagram. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive


Leonora te emisioni festiv i Liberta Spahiut foli edhe për dasmën e saj e cila nuk do të ishte aspak tradicionale. “E kam menduar gjithmonë një dasëm të vogël, jo tradicionale”, u shpreh mes tjerash këngëtarja.

Be the first to comment on "I njohur si “baba i tenderëve”, a është ky i dashuri i Leonora Jakupit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*