I pengon mungesa e flamurit kombëtar, mërgimtari nga Vushtrria e vendos atë në mes të detit


Një mërgimtari nga Vushtrria që po kryen pushimet në Ksamil të Sarandës, i ka penguar mungesa e prezencës së flamurit kombëtar në vendin ku ai po qëndron për momentin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Për të vënë në dukje se kjo pjesë para së gjithash frymon shqip dhe është shqiptari, mërgimtari vushtrrias me vet-iniciativë ka vendosur flamurin kombëtar në mes detit së bashku me disa bashkë-pushues të tij. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Emri i këtij mërgimtari është Avdullah Ibishi, dhe siç thotë ai ishte tepër i brengosur me mos-prezencën e flamurit kombëtar shqiptar, gjë e cila bëri që ai individualisht të ngrisë atë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "I pengon mungesa e flamurit kombëtar, mërgimtari nga Vushtrria e vendos atë në mes të detit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*