Ish presidentja kroate, Kolinda Grabar-Kitaroviq, kandidate për sekretare të Përgjithshme të NATO-së


Ish presidentja kroate Kolinda Grabar-Kitaroviq, ish-Kryeministrja Britanike Teresa May dhe Dalia Gribauskaite përmenden si kandidate të mundshme për Sekretare të Përgjithshme të NATO-së. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Robin Shepered, nga forumi ndërkombëtar “Halifax”, një nga organizatat globale më të respektuara që merren me sigurinë botërore, gjithashtu la të kuptohet se diçka fshihet pas këtij informacioni. Kolinda Grabar Kitaroviq nuk deshi ta diskutonte këtë temë, por NATO nuk është e huaj për të. Ajo shërbeu një mandat si Ndihmëse e Sekretarit të Përgjithshëm.

“Kudo që të jeni, duhet të mendoni se nuk është përgjithmonë. Pavarësisht se sa zgjat, ajo gjithmonë duhet të përdoret në mënyrën më të mirë të mundshme si trampolinë, por edhe si përvojë jetësore”, tha ajo në dhjetor 2011, kur ajo ishte në atë pozitë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Ish presidentja kroate, Kolinda Grabar-Kitaroviq, kandidate për sekretare të Përgjithshme të NATO-së"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*