Ish Presidentja Kroate Paralajmron Presidentin Serb!: Shqipërinë Dhe Kosovën I Kemi Plan Të Parë Për Koalicion!


Takimi i Presidentit të Serbisë, Aleskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, Bullgarisë, atë të Rumanisë ka ngjallur reagime të as hpëra në Ballkan, shkruan AlbKos News. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, Bullgarisë dhe Greqisë bën edhe një marrëveshje mes tyre, e cila po konsiderohet rr .ezik për paqën në Ballkan. Janë mediat kroate ato të cilat janë aIarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paraIajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia, shkruajnë mediat kroate trasnmeton Gazeta NewBorn. Fotografia e Vuçiqit ka ngjallur reagime edhe në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë e vende tjera të Ballkanit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Ish Presidentja Kroate Paralajmron Presidentin Serb!: Shqipërinë Dhe Kosovën I Kemi Plan Të Parë Për Koalicion!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*