Ivica Dacic Dridhe Gjithe Ballkanin Zbulon Sekre’tin E Madh Te Albin Kurtit Kur Ishte Ne bur.G


Krye tari i parlamentit serb Ivica Daçiq ka vazh.duar te merret me kryeministrin e Kosoves, Albin Kurti.Daçiq gjate dites se djesh.me me Kurtin u mor edhe ne seancen e Kuven.dit.Ai tha ne parla.ment se sot Albin Kurti nuk do te kishte qene ne gjendje te ishte kryeminister nese qeveria e ate.hershme e Vojislav Koshtunices dhe ministrat e DOS nuk do te kishin mira tuar ligjin mbi amni.stine per siç u shpreh ai sepra.tistet shqiptare ne Kosove dhe Metohi, per.fshire Kurtin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ne te kunder.ten, sipas Daçiqit, Kurti do te ishte ende ne bu rg.Keshtu qe Shaip Kamberi nuk e li.roi Kurtin, por Koshtunica nen.shkroi faljen. Ministrat e DOS dhe qeveria propo.zuan nje ligj mbi amnistine, dhe mijera t3ro riste shqiptare u liruan nga bur.gjet, citohet të ketë thene Daçiq.JU FTOJM TE SHT YPNI V1D EON ME PO5 HT

Be the first to comment on "Ivica Dacic Dridhe Gjithe Ballkanin Zbulon Sekre’tin E Madh Te Albin Kurtit Kur Ishte Ne bur.G"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*