Ja kush e thotë se “Vë bast se ka dashuriçka mes Kurtit dhe Vjosës


Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi ka komentuar marrëveshjen politike në mes të Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit. Sipas tij ajo s’do të zgjasë më shumë se një vit duke filluar nga sot, madje për këtë Miftaraj thotë se vë edhe një bast. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Ve bast nje dreke modeste deri 50 Euro se dashuriçka ne mes te Albin Kurtit dhe Vjosa Osmanit nuk do te zgjas me teper se nje vit kalendarik, respektivisht 365 dite nga sot”, ka shkruar Miftaraj. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Ja kush e thotë se “Vë bast se ka dashuriçka mes Kurtit dhe Vjosës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*