Jam 35 vjeçare pom me vjen marre te them por

Lendita 35 vjeçare dhe jam e martuar, kam banesë në Prishtine por jetojë edhe në Shqiperi. Nuk dua asgjë nga askush, vetëm dua pak argëtim me shokë të ri. Nuk më mjafton vetëm burri. Me besoni jam e ndershme nuk dua ta tradhtoj por vetëm një argëtim të vogël dua ta bëj. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Ndëgjojeni edhe një rast time. Qe dy vite skemi mar dhenje int ime me akuzon se e tra dheto j me kojshine, mbeta shtat ezen por burri dojke qe un te heq fe mijen ndersa un nuk deshirojsha dhe u lutsha se mos po me ndodh.Une ka koh qe nuk kam ber dhe nuk e di edhe sa koh do te rri keshtu por nuk mundem me beson me duhet nje djal shum shum i sinqert qe do ta jep edhe numrinkliko ne re.klamen me posht dhe prit 2 minuta dhe mer numrin e viberit nga redaksia ju pershendes shume por. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Jam 35 vjeçare pom me vjen marre te them por"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*