Jam 49 vjeçare me qendrim në Amerik dhe divorcuar, kerkoj lidhje serioze

Jam 49 vjeqare nga kosova me qendrim ne Amerik ne shtetin Texax, e divorcuar kam femijen e rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore shqiptar mosha 45-55 vjeqar, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen. Jam nd arë nga i das/huri. e zu.ri me tjeter. tani jam e vetme kërkoj bu.rrë. Kon taktoni me mua. Para 2 jave u ndava nga i da shuri sepse ai ishte i pafy tyrë. Ne kemi bashkë 2 fëmijë, jeta jonë ishte shumë e lumtur derisa e z ura ne shtrat me nje tjeter. Tani kerkoj nje bu rr. Ai qe mendon se eshte i denje ju lutem me kon tak toni. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Jam 49 vjeçare me qendrim në Amerik dhe divorcuar, kerkoj lidhje serioze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*