Jam Divorc uar dhe kërkoj djalë të ri, Jam afër të 50-tave, por në shtrat


Jam nje grua qe kam shum pervoj ne marredheniet , tani jam ndare nga burri vetem per nje arye sepse ai ishte shum i dobet ne shtrate ndersa un isha si nje vajze e re tani dua nje djale te ri qe te me mbush fuqishem ne shtrate. Kam ra ne halle nese dikush ka problemin tim te me lajmroj Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Jam Divorc uar dhe kërkoj djalë të ri, Jam afër të 50-tave, por në shtrat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*