Jam nd arë nga i das/huri. e zu.ri me tjeter! Tani jam e vetme kërkoj bu.rrë… Kon taktoni me mua


Jam nd arë nga i das/huri. e zu.ri me tjeter.. tani jam e vetme kërkoj bu.rrë… Kon taktoni me mua… Pershendetje, jam 32 vj ecare. Para 2 jave u ndava nga i da shuri sepse ai ishte i pafy tyrë. Ne kemi bashkë 2 fëmijë, jeta jonë ishte shumë e lumtur derisa e z ura ne shtrat me nje tjeter. Tani kerkoj nje bu rr. Ai qe mendon se eshte i denje ju lutem me kon tak toni. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Jam nd arë nga i das/huri. e zu.ri me tjeter! Tani jam e vetme kërkoj bu.rrë… Kon taktoni me mua"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*