Jam Ruse, Por U Dαshurova Te Shqiptari, E Lash Rusinë Erdha Në Shqipëri Dhe


Mbrëmjen e sotme në Soiree, në Top Channel kemi mundësinë të dëgjojmë historinë e disa personave të huaj që kanë zgjedhur që për hir të dashurisë të zhvendosen në Tiranë. Një nga historitë më mbresëlënëse është ajo e një vajze ruse, Anna Laska, e cila la Londrën ku jetonte kur njohur bashkëshortin e saj dhe u zhvendos në Tiranë. “Unë e njoha bashkëshortin tim në Greqi, kur ishim me pushime para 12 vitesh.Lexo me teper JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Jam Ruse, Por U Dαshurova Te Shqiptari, E Lash Rusinë Erdha Në Shqipëri Dhe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*