Jenifer Lopez në deti, mos e komentoni, duhet vetëm ta shikoni / FOTO


Jennifer Lopezi është shembulli më i mirë se vitet dinë të jenë vetëm numra. 51-vjeçarja e famshme është parë më burrin e saj Alex Rodriguez në ishujt Turk & Caicos. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Trupi i saj vërtet dukej në formë, pavarësisht se këngëtarja e famshme ka hyrë në dekadën e gjashtë të jetës. Jenniferi ka festuar ditët e para të vitit të ri në Turk dhe Caicos, pasi filloi 2021-a duke performuar në Times Square në prag të Vitit të Ri. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive


Be the first to comment on "Jenifer Lopez në deti, mos e komentoni, duhet vetëm ta shikoni / FOTO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*