Jim Belushi: Dua Të Lidhem Me Sa Më Shumë Motra Dhe Vëllezër Shqiptarë


Aktori me famë ndërkombëtare, Jim Belushi, i ka befasuar të gjithë me postimin e tij të fundit në rrjetin social Twitter. Aktori i cili vite më parë ishte shprehur në një intervistë për origjinën e tij nga Shqipëria, ka k0nfirmuar në statusin e tij të fundit në Twitter, se ndjehet 100 për qind shqiptar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai ka bërë një shkrim të shkurtër, duke iu kërkuar të gjithë f ansave të tij shqiptarë anë e kënd globit që ta shpërndajnë atë sa më shumë, në mënyrë që të krijojë kështu një lidhje edhe më të afërt me ta. “Nëse je shqiptar, rishpërndaje këtë, do të doja të lidhesha me më shumë vëllezër dhe motra të mia shqiptarë në këtë platf0rmë”, ka shkruar aktori i fiImave hollivudianë në statusin e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

I njëjti ka vendosur edhe si emoji flamurin shqiptarë, me çka ka bërë që rishpërndarja nga shqiptarët në Twitter të bëhet me të madhe. Jim Belushi, emri i vërtetë i të cilit është James Adam Belushi, është i lindur më 15 qershor 1954, në Çikago, nga prindërit Adam Anastos Belushi (1918-1996), një shqiptar me prejardhje nga Korça, dhe Agnes Demetri Belushi (1922-1989), e cila ka lindur në Ohajo, nga një familje shqiptare, emigrantë nga Korça. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Jim Belushi: Dua Të Lidhem Me Sa Më Shumë Motra Dhe Vëllezër Shqiptarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*