“Jo SHBA-Ja”, Kurtin E Rrëzuan Këta Tre Politikanë – Ky Ishte Sken.ari Ogurzi I Kryepersonazhit Të Arre.stuar Nga Spe.cialja


Familja e veprimtarit të vrarë të Lidhjes Demokratike të Kosovës Haki imeri, ka thënë se refrenin “Ame.rika e rr.ëzoi Albin Kurtin”, është një “shpikje” e Hashim Thaçit, Kadri Veselit dhe Isa Mustafës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Familja Imeri, në një postim në Facebook, ka thënë se Thaçi, Mustafa dhe Veseli rrëzuan qeverinë Kurti, për shkak të etjes “barbare” për pushtet, përcjell Bota sot. Sipas tyre, Kurti nuk është kun.dër S.H.B.A-së, por kundë.rshtarët e tij e po.liti.k ia japin ato atribut. Familja Imeri ka thënë se këta politikanë janë të rënduar nga “pesha e kri.meve”, por S.H.B.A-ja nuk e “han gjellën” e tyre. Andaj, sipas tyre, Gjykata Spe.ciale ar.restoi Thaçin dhe Veselin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Postimi i familjes Imeri në Facebook: Kundërshtarët e Albin Kurtit ushqehen në ba.za ditore me refrenin: “Atë e rr.ëzoi Am.erika”! Kjo është një shpikje e Thaçit – Mustafës -Veselit sa për ta fshehur vetveten në prapavijë të këtij skenari, që dem.onizoi rregullat e demok.racisë, theu vendimin e sovranit dhe goditën ish-Qeverinë Kurti. Kjo narrativë u shkoi përshtati atyre që kishin etjen barbare për pushtet, rrëzuan qeverinë legjitime të cilën e kishte votuar sovrani.

Albin Kurti nuk është kun.dër S.H.B.A-së, por kundë.rshtarët e tij e politik ia japin ato atribut. Personazhet e klikës së vjetër krim.inale janë njerëz të zhytur në kri.me te të gjitha llojeve. Këtë e dimë të gjithë. Po dokum.entojnë shumë mekanizma të drejtësisë si vendorë dhe ndërkombëtarë, janë lehtë të shantazhuar dhe krekosen si pro-amerikan. Personazhet e mjera vardisen si të afërt me Amerikën sa për t’i hedhë hi syve SHBA-së dhe popullit të Kosovës, por këto kopalla nuk i hanë me as kal.amajt…! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Janë të detyruar të bëjnë këtë nga pesha e kri.meve që u rëndojnë mbi supe për më shumë se dy dekada. Por, këtë gjellë nuk e han SHBA-ja. Po ta hante gjellën e Hashës, Veselit dhe Rambos nuk do të ekzis.tonte Gjykata Spec.iale, nuk do te arres.tohej as kryepersonazhi i shpifjeve dhe gënjeshtrave dhe të gjitha sken.arëve ogu.rzeza.

Be the first to comment on "“Jo SHBA-Ja”, Kurtin E Rrëzuan Këta Tre Politikanë – Ky Ishte Sken.ari Ogurzi I Kryepersonazhit Të Arre.stuar Nga Spe.cialja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*