Joe Biden dhe Albin Kurti shptimtarë të Kosoves, e te demokracise dhe te drejtes nderkombetare


Ardhja e Joe Biden-it president i SHBA-ve dhe ardhja e Albin Kurtit kryeministër i Kosovës, janë e vetmja shpresë për Kosovën, viktimë e agresionit gjenocidal e kriminal të Serbisë, e cila tashmë 21 vite po e gënjen botën demokratike se në Kosovë nuk ka kryer kr’lme. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tre librat që flasin për gj3n osidt që Serbia i kr eu në Kosovë në 1878, 1912/13 dhe 1999, e që Albin Kurti ia përplasi në tavolinë Aleksandër Vuçiqit, duhet t’u dërgohen edhe Mathew Palmerit, Josep Borellit, Miroslav Lajçakut, diplomatëve në BE dhe ambasadorëve në Këshillin e Sigurimit të OKB-së. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo duhet bërë për t’i zgjuar nga gjumi i inferioritetit dhe për ta kuptuar prop. agadën gënjeshtare të Serbisë agresore gjeno sidale e krlmlnale, e cila në vitet 1998/99 e bëri shk umb e hi Kosovën, vrau afër 15 mijë shqiptarë autoktonë e të pafajshëm, mes tyre edhe fëmijë duke pi qumësht në gjoksin e nënës.

Albin Kurti i në takimin e dytë në Bruksel, i tregoi Aleksandër Vuçiqit se Kosova është arrë e guguçe nga e cila Serbia do t’i copëtojë dhënbët e veta. Nervozizmi i Aleksandër Vuçiqit pas dialogut në Bruksel, tregon se ai më në fund e kuptoi se, Albin Kurti me pastërtinë e tij në të gjitha aspektet është superior ndaj këtij krl mineli të Serbisë, i cili gjer në bërryl i ka të përlyera duart me padrejtesit qe ju kan ndodhur shqiptarve
ne Kosove. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ka ardhur koha që më në fund Joe Biden-i, presidenti i SHBA-ve dhe Albin Kurti, kryeministri i Kosovës , duke u vënë në anën e të drejtës dhe të të vërtetës për Kosovën ta mbrojnë demokracinë dhe të drejtën ndërkombëtare, karshi Serbisë agr esore gj3n osidale e kr mi ale. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Joe Biden dhe Albin Kurti shptimtarë të Kosoves, e te demokracise dhe te drejtes nderkombetare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*