Joe Biden Ia Bën ‘8 Me 2’ Erdoganit, Nuk E Pranon Kërkesën As Për Një Bisedë Telefonike


Portali i njohur bitanik “Middle East Eye” zbuloi të enjten se Presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden inj0roi një kërkesë nga homologu i tij turk, R T Erdogan, për të bërë një telefonatë midis tyre, disa ditë para marrjes zyrtare të tij të presidencës në Shtëpinë e Bardhë.

Uebfaqja, duke cituar tre burime të mirëinformuara, tha se kjo shpërfillje përfaqëson “një përçm1m të jashtëzakonshëm për një aleat të fortë të NATO-s”, duke shtuar se “Biden është larguar shumë nga udhëheqësi turk, por ka indikacione që të dy palët do të kërkojnë të rregullojnë marrëdhëniet e tyre.” Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Joe Biden Ia Bën ‘8 Me 2’ Erdoganit, Nuk E Pranon Kërkesën As Për Një Bisedë Telefonike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*