“Joe Biden ka shprehur gatishmërinë për ta ndihmuar kryeministrin Kurti, në këto çështje”


Eksperti amerikan, Alon Ben Meir së fundmi ka komentuar veprimet politike të kryeministrit Albin Kurti. Sipas Ben Meir politikat e kryeministrit Kurti janë të guximshme dhe janë në interes të përparimit kombëtar të Kosovës. Eksperti amerikan foli edhe për qasjen e presidentit amerikan Joe Biden dhe gatishmërinë për ta ndihmuar Albin Kurtin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Një avantazh tjetër i madh që gëzon Kurti është se Presidenti i SHBA Biden ka një prirje të veçantë për Kosovën dhe tashmë ka demonstruar gatishmërinë e tij të përzemërt për të ndihmuar Kurtin për të kapërcyer shumë nga problemet me të cilat përballet kombi i tij që nga fillimi i tij në 2008”, shkroi Alon Ben Meir në Facebook.

Postimi i plotë: Kryeministri Kurti erdhi në pushtet i forcuar nga një fitore e madhe që i lejon atij të ketë një manovër dhe gjerësi më të madhe për të filluar politika të guximshme – qofshin ato vendase apo të huaja – për të përparuar interesin kombëtar të vendit të tij. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Një avantazh tjetër i madh që gëzon Kurti është se Presidenti i SHBA Biden ka një prirje të veçantë për Kosovën dhe tashmë ka demonstruar gatishmërinë e tij të përzemërt për të ndihmuar Kurtin për të kapërcyer shumë nga problemet me të cilat përballet kombi i tij që nga fillimi i tij në 2008.

Be the first to comment on "“Joe Biden ka shprehur gatishmërinë për ta ndihmuar kryeministrin Kurti, në këto çështje”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*