Ka kohe qe nuk dua te pij kafen e vetem


Ckemi kohe te gjat kam jatuar me familje ne australi tash do jem disa muaj ne shqiperi dhe dua te shijoj jeten ketu por nuk njof njerz jetoj ne
hotel Jam ashtu sic kam edhe emrin. Kush eshte i interesuar te me dergoj nje foto te tenden dhe pershkrimin e veteskam pas disa lidhje te deshtuara dhe skom kohe me epr lidhje vetem dua kna qesi ne maksimum nuk em duhet lek kam sa te duash se iku koha mos te me ljmrohen meshkujt qe me afrojn lidhje serioze Le te shofim kush do jet aq i zgjuar sa ta gjej numrin tim ketu kl iko ne rek lam dhe prit 2 minuta nese te duhet numri ime.

Be the first to comment on "Ka kohe qe nuk dua te pij kafen e vetem"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*