Kam ardhë në vendlindje, Nëse jeni vetëm dhe dëshironi martesë, nuk dua të kthehem në Zvicër pa u martuar me një shqiptarë


Unë rrjedh nga një familje me tradita shqiptare, por jam e lindur në Zheneve të Zvicres ku edhe jetoj dhe punoj në një kompani siguracionesh. Jetën e kam të sigurtë pasi që prindët janë kujdesur që të shkollohem dhe të mos jam e varur nga askush. Tani gjendem këtu ne fshatin e lindjes ne foton që po e shikoni dhe ketu vije për ti kaluar pushimet me njerëzit e afërm të dashur që i dua shumë. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Tani kam mbushur 24 vjet dhe po mendoj se është koha për martesë dhe kësaj radhe do të qëndroj më gjatë në vendlindje deri sa ta gjejë njeriun që do të bëhet pjesë e pandashme e jetës time. Deri më tani ja kam ruajtur nderin e familjes dhe tani kam lejen, por edhe kërkesën nga prindet që të martohem dhe ta vazhdoj jetën normale me traditat tona shqiptare. Kush do që mendon se mund të jetoj dhe të punoj punë të ndershme me kërkoni dhe K0ntakT0ni passi të mbaron r3kläma kätu poshtë menjëher dhe të vendosim se si ta vazhdojme dhe me cilin mashkull të vazhdoj rrugen pasi ti mbaroj pushimet ketu. Ju pres me mirësjellje dhe ju lutem të tregoni karakter dhe kultur ashtu si na ka hije neve shqiptarëve. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Be the first to comment on "Kam ardhë në vendlindje, Nëse jeni vetëm dhe dëshironi martesë, nuk dua të kthehem në Zvicër pa u martuar me një shqiptarë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*