Kë duan më shumë shqiptarët, Merkel apo Erdogan? Voto dhe lexo këtu


Gallup International ka realizuar anketën e vitit 2018 në lidhje me mendimet që kanë qytetarët e 55 shteteve për udhëheqësit botërorë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Të anketuarit janë pyetur nëse kanë mendim negativ apo pozitiv për presidentin amerikan Donald Trump, presidentin rus Vladimir Putin, presidentin turk Recep Erdogan, kancelaren gjermane Angela Merkel, si dhe liderë të tjerë. Kosova dhe Shqipëria që të dyja kanë nxjerrë kancelaren gjermane Angela Merkel si lideren e preferuar. Sh typ mbi pamjen e me poshtme ekskluzive per te pare perqindjet e liderve

Be the first to comment on "Kë duan më shumë shqiptarët, Merkel apo Erdogan? Voto dhe lexo këtu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*